Кава з меленим ячменем і житом NutriCoffee Nutriplus

319.00 грн.
Зверніть увагу

Колір виробу на фотографії може відрізнятися від фактичного кольору. Це пов'язано зі спотворенням кольоропередачі.

Опис

Опис ТоваруFarmasi знову змінює гру заварювання на іншу здорову альтернативу звичайній каві. Кавово-зернова суміш Nutriplus містить багаті поживними речовинами зерна ячменю та жита. Природно з низьким вмістом кофеїну. Потужне джерело мінералів й вуглеводів. Гарне джерело вітамінів, включаючи Е і В1. Підтримує контроль голоду завдяки високій щільності волокна. Допомагає знизити рівень глюкози в крові, підтримуючи рівень цукру під контролем. Забезпечує природний заряд енергії.
Інструкція По ЗастосуваннюДорослим 1-2 чайні ложки кави залити кип'яченою водою, додати підсолоджувач і молоко за бажанням. Добре перемішати.
Склад

Розчинна кава (40%), Порошок швидкорозчинних злаків (Порошок ячменю (30%), (Порошок жита (30%).

Елемент

Вміст у 100 г

Вміст у 2 г

КДж/ккал

1421/335

29/7

Масло, г

<0,5

0

Насичені жири, г

0,2

0

Вуглеводи, г

64

1,3

Цукор, г

6,7

<0,5

Клітковина, г

13

<0,5

Протеїн

13

<0,5

Cіль, г

0,56

0

Содіум, г

0,22

0

Содіум (Аскорбат натрію)
Виробляється шляхом розчинення аскорбінової кислоти в гідрокарбонат натрію (добутого з землі). Натрій у цьому продукті відрізняється від звичайної кухонної солі, бо він не поєднується з хлором. Аскорбат натрію NutriBiotic ідеально підходить для людей, яким потрібне лужна (буферизована) форма вітаміну C.

Масло
Основна біологічна цінність рослинних олій полягає у високому вмісті в них поліненасичених жирних кислот, фосфатидів, токоферолів і інших речовин.

Клітковина
Харчові рослинні волокна або клітковина – це компоненти рослинної їжі, які не перетравлюються нашими ферментами та практично в незміненому вигляді проходять через весь шлунково-кишковий тракт. Клітковина не засвоюється нашим організмом, тому не дає калорій. Але, попри це, є вкрай важливим елементом харчування.

Цукор
Солодкий на смак харчовий продукт. Це загальна назва групи простих вуглеводів, які використовуються в повсякденному приготуванні їжі. Ця група складається з моносахаридів і дисахаридів і включає: моносахариди: глюкоза; фруктоза; галактоза; дисахариди: сахароза = фруктоза + глюкоза.
Насичені жири (вони ж тверді) 
Складаються з вуглецевого ланцюга повністю «насиченою» атомами водню. Вони беруть участь в синтезі гормонів і побудові клітинних мембран; є джерелом енергії для організму; сприяють засвоєнню вітамінів і мікроелементів; цілюще впливають на репродуктивну систему.

Вуглеводи
Органічні сполуки, що складаються з карбону, оксигену й гідрогену та за хімічною природою є полігідроксиальдегідами або кетонами (тобто мають кілька гідроксильних груп й одну карбонільну), або перетворюються на них шляхом гідролізу.

Сіль
Кухо́нна сіль, або харчова́ сіль — це речовина у вигляді світлих кристаликів, яка містить 93-99 % хлористого натрію і домішки солей кальцію, магнію, калію, які надають їй гігроскопічності, жорсткості та гіркуватого присмаку. Що менше в солі цих домішок, то вища її якість.

Протеїн
Протеїн використовують для того, щоб збільшити відношення м'язової маси тіла. Тобто, спочатку протеїн використовувався як добавка для спортсменів. Однак зараз існують численні варіації протеїну для звичайних людей.

Відгуки (0)